ŠKODA Skive

Rikke er Skive Bilers nye salgsrådgiver

Grundet tiltagende aktivitet i markedet og mange nye produkter bl.a. inden for el- og hybrid, udvider Skive Biler på Katkjærvej nu sælgerstaben med endnu en salgsrådgiver.

Virksomheden har pr. 1. marts ansat 24-årige Rikke Svinth som salgsrådgiver med primært ansvar for bilhusets ŠKODA afdeling. Som tidligere salgsansvarlig hos Mazda, Bjarne Nielsen i Skive, har Rikke stor erfaring fra branchen. 

- Det er glædeligt, at vi til genåbning af forretningen har styrket vores salgsteam med Rikke, fortæller salgschef Mark Adrup, - Rikke har et stærkt fokus på at give kunden en grundig rådgivning, ikke blot om bilen men også om alle de ting, der følger med et bilkøb.

Skive Biler starter genåbningen af detailhandlen ud med at holde åbent alle ugens dage og med stærke kampagner på en lang række modeller både fra Volkswagen og ŠKODA. Udover igen at kunne byde kunder velkommen ind i bilhusets showrooms, holder Skive Biler fortsat fast i de digitale løsninger, som virksomheden har implementeret under nedlukningen, ligesom det fortsat er muligt at booke en salgsrådgiver til en fremvisning i trygge og sikre rammer.