Škoda Skive

40 års Jubilæum hos Skive Biler

Tekniker Bent Larsen har denne sommer fejret sit 40-års jubilæum hos Skive Biler på Katkjærvej, der forhandler og servicerer Volkswagen og ŠKODA.

Sommeren 1981 havde den nu 56-årige Bent Larsen første arbejdsdag som mekanikerlærling hos Skive Biler, der dengang hed Bolding Biler og varetog forhandlingen af Volkswagen under ledelse af Knud Bolding. Nu 40 år efter er Bent stadig at finde blandt Volkswagen og nu også ŠKODA hos Skive Biler.

Bent har om nogen fulgt med tiden og ikke mindst den teknologiske udvikling, som har fulgt bilbranchen de seneste årtier. Meget er også sket hos den velrenommerede virksomhed siden 1981, hvor det primært var folkevogns populære Boble og T1, bedre kendt som rugbrødet, der hang på liften og til nu, hvor især elbiler har fundet vej til de danske forbrugere. Selvom den teknologiske udvikling er gået stærkt de seneste år, er den erfaring og ekspertise, som Bent gennem 40 år har opbygget, fortsat af afgørende betydning for at sikre Skive Bilers kunder høj kvalitet og den bedste service.

’Bent er utrolig hjælpsom, så han er med sin erfaring en stærk sparringspartner overfor sine kollegaer’ roser Eftermarkedschef Heinz Jensen og fortsætter ’Bent er stabil, ansvarsfuld og grundig i sit arbejde. Han har især dygtiggjort sig inden for strøm og el, som fylder mere og mere på vores værksted. Derudover er han med sit gode humør meget vellidt overfor både kunder og kollegaer, hvilket bidrager til at han er en utrolig stærk del af vores team.’

634b33e7-a7b1-47b2-9c4d-1f43f0621131_637648041566034689.jpg

For Bent selv er det da også udviklingen blandt Volkswagen og ŠKODAs bilmodeller og Skive Bilers stærke kollegiale fællesskab, der er med til at fastholde den erfarne tekniker.

Bent Larsens jubilæum markeres med reception for nuværende og tidligere kollegaer, samarbejdspartnere, venner og familie fredag d. 20. august fra kl. 14.00 i Skive Bilers lokaler på Katkjærvej 10 i Skive.