Škoda Skive

Når skaden er sket, er det dig, der beslutter hvor din bil skal laves

Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. ŠKODA Skive pladecenter godkendt af ŠKODA fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

ŠKODA Skive er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Gratis lånebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder deres kunder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet for dig, stiller ŠKODA Skive en gratis lånebil til rådighed mens vi udbedrer skaden. Du betaler kun for fraskrivelse af selvrisiko, hvis du ønsker det.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

ŠKODA Vejhjælp

Du er dækket af ŠKODAs meget omfattende Vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. 

Læs mere om ŠKODA Vejhjælp

Få mere at vide en af medarbejderne på vores pladeværksted, eller kontakt os på telefon 97 52 40 88  og få gode råd med på vejen.